JA Control Panle

Digital Monarchy - Уеб дизайн. Интернет реклама. Изработка на фирмени уеб сайтове Пловдив.

 УЕБ ПАКЕТ 1

- успешен старт
- за малък бизнес
- сайт-визитка
- за личен сайт


Научете повече
 УЕБ ПАКЕТ 2

- успешно представяне
- изграждане на имидж
- добро присъствие
- малка инвестиция
- за всеки бизнес

Научете повече
 УЕБ ПАКЕТ 3

- стабилно присъствие
- отлично представяне
- отличен имидж
- разумна инвестиция
- за всеки бизнес

Научете повече
FAQ
Колко пари ще струва моят сайт?
Цената на един сайт не може да бъде фиксирана, тъй като всеки сайт е много специфичен. За да Ви бъде предоставена конкретна цена, е необходимо да разясните максимално подробно какво желаете да има в сайта Ви. 
За Ваше улеснение, предлагаме 3 готови пакета , в които сме описали какво може да се включи. Ако сметнете, че сайтът Ви се побира в някой от тях, ще можете да направите моментална справка за цената. Ако не сте сигурни кой от нашите пакети би Ви свършил работа или сметнете, че нито един не е подходящ за Вас, тогава можем да Ви изготвим индивидуална оферта .
Ако не съм от Пловдив, мога ли да поръчам сайт?
Разбира се. За да Ви изработим сайт не е нужно да сте от Пловдив. Можете да ни изпращате материали по e-mail и да обсъждаме развитието на Вашия сайт. Заплащането можете да направите по банков път.
За колко време ще е готов моят сайт?
Времето за изработка на даден сайт зависи от неговата сложност. След като уточните какво желаете да присъства във Вашия сайт, ние Ви предлагаме цена и срок за изработка. Минималният срок за изработка на сайт е една седмица.
Предлагате ли отстъпки?
Да. При комплексни поръчки предлагаме или остъпки или безплатни бонуси. Остъпка получавате и ако вече сте наш клиент и желаете изработка на нов сайт или преработка на сайт, който ние сме изработили.
Какво се изисква да направя, за да започне изработването на моя сайт?
За да започнем работа по Вашия сайт е необходимо да ни предоставите в електронен вариант текстовете и снимките по него.
В какъв формат трябва да са текстовете и снимките?
Препоръчително е текстовете да са в .doc (форматът на Word), а снимките в .jpg
Някакви по-специфични изисквания към материалите ми?
Ние нямаме изисквания към Вашите материали, ако Вие сте удовлетворени от тях. Ние само можем да Ви посъветваме какви материали да предоставите, за да изглежда сайтът Ви по-добре и да бъде по-ефективен. За целта е необходимо текстовете да са написани по начин, по който потребителите биха търсили в търсачките. Например : „Ние предлагаме булчински рокли за Вашата сватба” вместо „Нашите изящни рокли могат да направят всяка булка ослепителна”.
Първото изречение е по-правилно за интернет, защото потребителите по-скоро биха търсили „булчински рокли” отколкото „изящни рокли за ослепителна булка”.
За да напишете текстовете си възможно най-успешно, следвайте едно просто правило – запитайте се „Как бих потърсил/а аз тази услуга/този продукт?”
Относно снимките – колкото по-атрактивни снимки предоставите, толкова по-приятен сайт ще имате. И колкото по-добро е качеството на снимките (не големината, а качеството) толкова по-професионален ще изглежда сайтът Ви.
Вече съм решил/а да възложа сайта си на Вас. Какво трябва да направя?
Ако вече сте направили запитване и сте решили да използвате нашите услуги, трябва да ни предоставите материалите по сайта, както и да заплатите авансово 50% от уговорената сума.
Кога и как ще видя сайта си?
Зависи от срокът за изпълнение, който сме договорили. Например, ако ние сме Ви дали срок за изработка – 10 дни, до 10 дни ще Ви покажем завършен проект онлайн. Той ще бъде видим само за Вас и за нас. Вие ще го прегледате и ако имате забележки ще ги коментираме, за да нанесем корекции.
Колко срещи е необходимо да проведем?
Няма фиксиран брой срещи, които трябва да проведем. Всичко зависи от това как върви работата по сайта Ви. Минималният брой срещи са 2: първата е за предоставяне на материалите, уточняване на подробности и заплащане на аванс, а втората е за финализиране на проекта. Всичко останало може да се извършва онлайн. Ако не сте от Пловдив, не е нужно да провеждаме срещи, тъй като можете да изпратите материалите по e-mail, а сумата да заплатите по банков път.
След като сайтът ми е готов, кой ще се грижи за него?
Ние предлагаме безплатна начална популяризация на всеки сайт, който изработваме, като го регистрираме в някои от най-известните български портали и директории. За допълнително популяризиране на сайта можете да се погрижете като го регистрирате в други директории и портали или го рекламирате офлайн и онлайн. Диджитал Монарки може да Ви съдейства, ако имате нужда от ефективна онлайн реклама.
Ако искам нов сайт, при друга фирма, какво трябва да направя?
В случай, че желаете друга фирма да Ви изработи нов сайт, е нужно да се свържете с нас, за да Ви предоставим потребителско име и парола за хостинг акаунта, където другата фирма ще разположи новия Ви сайт.
Сайтът ми ще се намира ли в Google?
Да. Това е от първостепенно значение в нашата работа. И все пак, имайте предвид, че Google е изцяло машинизиран и никой не може да Ви даде гаранция дали сайтът Ви ще се появи на първа страница след 3 дни или 3 месеца. Колкото по-популярен е сайтът Ви, толкова по-напред в резултатите ще излиза. За да бъдете сигурни, че сайтът Ви ще излиза винаги на първо място, можете да се възползвате от спонсорираните връзки в Google (т.е. платена онлайн реклама ).
Как ще се актуализира информацията в сайта ми?
При нужда от обновяване на информацията, Вие ни предоставяте материалите, а ние ги публикуваме. Таксата за поддръжка на сайт е 20лв/час.
Дали всеки ще вижда сайта ми така, както го виждам аз?
Най-кратко казано – не. Като отговаряме „не” това не означава, че някой друг ще вижда други текстове или други картинки. Разликите обикновено са минимални и зависят от резолюцията на даден потребител и от браузъра, който той използва. Ние тестваме всичките си сайтове в двата най-популярни браузъра – Internet Explorer и Mozilla Firefox, за да гарантираме максимално добра работа на сайта в различните браузъри.
Нужно ли е да търся друга фирма, за да закупя домейн и хостинг?
Не. При нас можете да заплатите домейн и хостинг от Суперхостинг.БГ – престижна българска хостинг компания с изключително висок стандарт на качество на предоставяните хостинг услуги.
Използвате ли флаш?
Използваме флаш съвсем умерено – само като детайл в даден сайт. Умишлено не предлагаме сайтове, изцяло базирани на флаш, защото търсачките не улавят съдържание във флаш. А ако сайтът Ви не може да бъде намерен, то каква би била ползата от него?
Ще имам ли e-mail към сайта?
Да. Към Вашия сайт можете да имате до 50 пощенски кутии от типа Този е-мейл адрес е защитен от спам ботове, трябва ДжаваСкрипт поддръжка за да го видите Достъпът до Вашата поща се осъществява чрез уеб-базирана поща. Т.е. набирате даден адрес, който Ви предоставяме и Ви се отваря страница, в която трябва да въведете потребителско име и парола за пощата си. Имайте предвид, че пощи от типа Този е-мейл адрес е защитен от спам ботове, трябва ДжаваСкрипт поддръжка за да го видите са много по-престижни от безплатните пощи.
Мога ли да наблюдавам колко хора посещават сайта ми?
Да. Към всеки сайт предлагаме детайлна статистика за посещаемостта му – можете да наблюдавате колко хора посещават сайта Ви всеки ден, откъде и как го намират и какъв интерес имат към него. Статистиката се осъществява благодарение на независим брояч tyxo.bg
Имам сайт, изработен от друга фирма. Можете ли да го актуализирате?
Да. Всеки сайт може да бъде актуализиран, ако се предоставят файловете по него. В случай, че нямате достъп до файловете, не можем да Ви дадем гаранция, че ще го актуализираме. За да отговорим конкретно на този въпрос е необходимо да ни предоставите адреса на сайта, за да можем да го анализираме и да Ви предложим решение. Ако установим, че актуализацията на вече съществуващ сайт е неизгодна за Вас, ние ще Ви посъветваме как би било най-добре да постъпите.
Ще сложите ли реклами в сайта ми?
Не. Никога не си позволяваме да слагаме реклами в клиентски сайтове. Това е Вашия сайт и Вие трябва да решите какво искате да има в него. Единственото, което поставяме е надпис „Изработка от Digital Monarchy” с линк към нашия сайт. Този надпис винаги е дискретен и се намира в най-долната част на всеки сайт, който създаваме и не нарушава по никакъв начин цялостта на дизайна.
Защо да избера Диджитал Монарки?
Дали да изберете Диджитал Монарки е избор, който ние не можем да повлияем.
Можем само да изброим няколко кратки факта:
- работим бързо и ефективно. До седмица Ви трябва сайт? Няма проблем.
- предлагаме услуги с високо качество на достъпни цени. Много от конкурентните фирми предлагат по-нискокачествени услуги на по-високи цени. Убедени сме, че съотношението качество:цена трябва да е балансирано.
 - честни сме с клиентите. Ако ни попитате дали това или онова си заслужава, винаги ще изкажем искрено мнение.
- предлагаме оптимални решения. Не ни се сърдете, ако понякога не сме съгласни с Вашите виждания за сайта. Ние предлагаме решения, съобразени със стандартите в интернет с цел максимално добро функциониране на сайта Ви и максимални резултати за бизнеса Ви.
- не предлагаме на клиента ненужни услуги, за които трябва да плаща. Защо да харчите пари за нещо, което не Ви е необходимо?
- имаме реален офис и издаваме фактури, за разлика от доста други „неустановени” сайтове, където контактът е само един мобилен телефон.
- разполагаме с неограничен запас от бонбонки, с които можете да се почерпите :)
Има ли значение как изглежда сайта ми, след като си работи добре?
Отговорът на този въпрос със сигурност е противоречив, както отговорите на други подобни въпроси от рода на „Има ли значение как изглеждат дрехите ми след като съм облечен/а?”, „Има ли значение как изглежда моят дом, след като мога да си живея в него?” и др. Но обикновено хората предпочитат по-привлекателните неща, независимо какви са те. Нима един високобюджетен филм не Ви допада повече от един нискобюджетен? Не е нужно потребителят да е професионалист в дадена област, за да разбере веднага дали едно нещо е добре изпълнено или не. Същото важи и в уеб дизайна. Ако имате сайт, който изглежда сякаш някой се е упражнявал на него, потребителите ще го усетят и ще си изградят негативно мнение. Ако имате професионално изглеждащ сайт, потребителите отново ще го усетят и ще се почувстват комфортно.
Какъв домейн е подходящ за сайта ми?
Това е въпрос, който често затруднява хората, решили да имат сайт. Първосигналната реакция е да се избере домейн, който съответства на името н фирмата, както в случая с Диджитал Монарки, където домейнът е www.digitalmonarchy.com Това не е неправилен избор, но бихте могли да използвате и друг похват, където домейнът съответсва на дейността на Вашата фирма, а не на нейното име. Например, вашата фирма се казва Барбарон, а дейността й е производство на детски дрехи. В случая можете да изберете домейн www.detskidrehi.com вместо www.barbaron.com Най-добре би било да вземете и двата домейна, за да имате по-голям шанс за добро индексиране в търсачките. Независимо на кой от двата домейна ще попадне потребител, винаги ще се отвори Вашия сайт.
Би било правилно също да помислите колко лесно би Ви било да продиктувате домейна по телефона.

Как ще заплатя сайта си?
Ако сте от Пловдив, най-удобно би било да заповядате в нашия офис, където можем да обсъдим подробности около сайта Ви, да заплатите авансовата сума,а когато сайтът Ви е готов да заплатите останалата сума. Ако нямате възможност да дойдете в офиса ни или не сте от Пловдив, винаги можете да заплатите по банков път.
Имате друг въпрос?
Ако имате друг въпрос, на който не сме отговорили, задайте ни го от тук.

Клиентите за нас


"Ние сме от клиентите  на Диджитал Монарки, смея да твърдя, с най-многобройни новоизникващи изисквания към сайта си, не толкова по външния дизайн и оформление, колкото по гъвкавостта , многопрофилността и практичността на изложението на информацията в него . Административният ни панел позволява лесно вмъкване на изображения, картинки, на хипервръзки и безпроблемно коригиране на цялата нововъведена информация от нас, както и възможности за допълване на цели нови линкове към страницата, което беше основно изискване при нашия избор на уебдизайнерско студио."
Димитър Шабанлийски,
www.sanemiforex.com
 

Причини да имате сайт

1Уеб сайтът привлича нови клиенти
2Уеб сайтът намалява Вашите разходи
3Уеб сайтът няма работно време

Динамични сайтове

 Изработка на уебсайтове

Реклама в Google

 Рекламна кампания в Google

Печатна реклама

Дизайн на рекламни материали

Контакт


Свържете се с нас на телефон:

0894 434 556

Също така може да
Поръчайте сайт или изискате индивидуална оферта по e-mail:
info[@]digitalmonarchy.com