JA Control Panle

Digital Monarchy - Уеб дизайн. Интернет реклама. Изработка на фирмени уеб сайтове Пловдив.

 УЕБ ПАКЕТ 1

- успешен старт
- за малък бизнес
- сайт-визитка
- за личен сайт


Научете повече
 УЕБ ПАКЕТ 2

- успешно представяне
- изграждане на имидж
- добро присъствие
- малка инвестиция
- за всеки бизнес

Научете повече
 УЕБ ПАКЕТ 3

- стабилно присъствие
- отлично представяне
- отличен имидж
- разумна инвестиция
- за всеки бизнес

Научете повече
Начало arrow За нас    Ние от Диджитал Монарки знаем, че всеки ден стотици фирми губят потенциални клиенти поради липсата на фирмен уеб сайт. Знаем още, че и много от фирмите, които притежават уеб сайтове, също губят потенциални клиенти, защото потребителите просто не могат да намерят техния сайт. Познавайки уеб средата и българските интернет потребители, ние Ви предлагаме пълно обслужване в сферата на уеб услугите. Специализирани сме в изработката на уеб сайтове и тяхната промоция, оптимизация, популяризация и поддръжка.

    Ние вярваме, че уеб сайтът е неизменна част от фирмената идентичност и поради тази причина, няма да Ви предложим уеб сайт, който ще навреди на Вашия имидж или, който ще Ви бъде безполезен. Знаем, че сайтът е Вашето лице/витрина в интернет и сме убедени, че добре направеният сайт привлича нови клиенти, докато пести Вашето ценно време и средства. Това се осъществява чрез информацията, която предоставяте в сайта си. Чрез нея, потенциалните клиенти имат възможност да се запознаят с Вашата дейност, продукти, услуги от уюта на своя дом.
   
    Тъй като коректните отношения и искреността в общуването са наш водещ принцип, ние не предлагаме услуги, които не сме убедени, че ще бъдат полезни за Вас и Вашата дейност. И понеже уеб сайтът е продукт, който изисква прецизни предварителни анализи и отлична организация, ние ще Ви дадем полезни съвети и ще ви напътстваме, за да изградим една ефективна и стабилно работеща стратегия, а именно – Вашия уеб сайт!

С КАКВО РАБОТИМ?

За да осигурим максимална функционалност на всеки един сайт, който създаваме, ние използваме най-актуалните, мощни и водещи системи за управление на съдържанието (CMS) – Joomla!, Wordpress, OSCommerce.
Посредством тези системи Вие получавате изящен и модерен сайт, лишен от архаични елементи и технологии, а ние осигуряваме изключително бърза актуализация и поддръжка на Вашия сайт.

С КАКВО НЕ РАБОТИМ?
Не работим с остарели технологии и методи, които губят Вашето ценно време и костват повече. Не предлагаме статични сайтове, чиито промени изискват дни и седмици. Не предлагаме и изцяло флаш сайтове, тъй като сме убедени, че един сайт, изграден изцяло на флаш е изключително неизгоден в съотношение цена:ефективност.

ПРЕДЛАГАМЕ:
- Съвременен дизайн на уебсайт
- Изработка на динамичен сайт
- Администрация на сайт
- Поддръжка на сайт
- Оптимизация на сайт
- Статистика на сайт
- Хостинг и домейн за сайт
- Интернет реклама
- Изработка на банери
- Изработка на лого
- Дизайн на печатни материали
- Изгодни цени
 

Клиентите за нас


"Много съм доволен от сътрудничеството с "Диджитал Монарки".Те създадоха нашия презентационнен сайт, което сигурно биха могли да направят и други фирми, но редакциите, корекциите и откликването на всички наши искания относно обслужването на сайта стават изключително бързо и професионално."
Богдан Лавренов,
Ауто Трейд Кемикълс ООД,
www.adblue-bg.com
 

Причини да имате сайт

1Уеб сайтът привлича нови клиенти
2Уеб сайтът намалява Вашите разходи
3Уеб сайтът няма работно време

Динамични сайтове

 Изработка на уебсайтове

Реклама в Google

 Рекламна кампания в Google

Печатна реклама

Дизайн на рекламни материали

Контакт


Свържете се с нас на телефон:

0894 434 556

Също така може да
Поръчайте сайт или изискате индивидуална оферта по e-mail:
info[@]digitalmonarchy.com