JA Control Panle

Digital Monarchy - Уеб дизайн. Интернет реклама. Изработка на фирмени уеб сайтове Пловдив.

 УЕБ ПАКЕТ 1

- успешен старт
- за малък бизнес
- сайт-визитка
- за личен сайт


Научете повече
 УЕБ ПАКЕТ 2

- успешно представяне
- изграждане на имидж
- добро присъствие
- малка инвестиция
- за всеки бизнес

Научете повече
 УЕБ ПАКЕТ 3

- стабилно присъствие
- отлично представяне
- отличен имидж
- разумна инвестиция
- за всеки бизнес

Научете повече
Начало arrow За нас    Ние от Диджитал Монарки знаем, че всеки ден стотици фирми губят потенциални клиенти поради липсата на фирмен уеб сайт. Знаем още, че и много от фирмите, които притежават уеб сайтове, също губят потенциални клиенти, защото потребителите просто не могат да намерят техния сайт. Познавайки уеб средата и българските интернет потребители, ние Ви предлагаме пълно обслужване в сферата на уеб услугите. Специализирани сме в изработката на уеб сайтове и тяхната промоция, оптимизация, популяризация и поддръжка.

    Ние вярваме, че уеб сайтът е неизменна част от фирмената идентичност и поради тази причина, няма да Ви предложим уеб сайт, който ще навреди на Вашия имидж или, който ще Ви бъде безполезен. Знаем, че сайтът е Вашето лице/витрина в интернет и сме убедени, че добре направеният сайт привлича нови клиенти, докато пести Вашето ценно време и средства. Това се осъществява чрез информацията, която предоставяте в сайта си. Чрез нея, потенциалните клиенти имат възможност да се запознаят с Вашата дейност, продукти, услуги от уюта на своя дом.
   
    Тъй като коректните отношения и искреността в общуването са наш водещ принцип, ние не предлагаме услуги, които не сме убедени, че ще бъдат полезни за Вас и Вашата дейност. И понеже уеб сайтът е продукт, който изисква прецизни предварителни анализи и отлична организация, ние ще Ви дадем полезни съвети и ще ви напътстваме, за да изградим една ефективна и стабилно работеща стратегия, а именно – Вашия уеб сайт!

С КАКВО РАБОТИМ?

За да осигурим максимална функционалност на всеки един сайт, който създаваме, ние използваме най-актуалните, мощни и водещи системи за управление на съдържанието (CMS) – Joomla!, Wordpress, OSCommerce.
Посредством тези системи Вие получавате изящен и модерен сайт, лишен от архаични елементи и технологии, а ние осигуряваме изключително бърза актуализация и поддръжка на Вашия сайт.

С КАКВО НЕ РАБОТИМ?
Не работим с остарели технологии и методи, които губят Вашето ценно време и костват повече. Не предлагаме статични сайтове, чиито промени изискват дни и седмици. Не предлагаме и изцяло флаш сайтове, тъй като сме убедени, че един сайт, изграден изцяло на флаш е изключително неизгоден в съотношение цена:ефективност.

ПРЕДЛАГАМЕ:
- Съвременен дизайн на уебсайт
- Изработка на динамичен сайт
- Администрация на сайт
- Поддръжка на сайт
- Оптимизация на сайт
- Статистика на сайт
- Хостинг и домейн за сайт
- Интернет реклама
- Изработка на банери
- Изработка на лого
- Дизайн на печатни материали
- Изгодни цени
 

Клиентите за нас


"Най-важното за мен е, че след като екипа на „Д.М.” завърши работата си  по моя сайт, единственото, за което можех да бъда недоволен е, че няма за какво да се хвана – справиха се без забележка. Сайтът ми е уникален – различен от останалите, стилен и съдържателен – разбрахме се чудесно и свършихме добра работа"
Удо,
www.ivory-twilight.com
 

Причини да имате сайт

1Уеб сайтът привлича нови клиенти
2Уеб сайтът намалява Вашите разходи
3Уеб сайтът няма работно време

Динамични сайтове

 Изработка на уебсайтове

Реклама в Google

 Рекламна кампания в Google

Печатна реклама

Дизайн на рекламни материали

Контакт


Свържете се с нас на телефон:

0894 434 556

Също така може да
Поръчайте сайт или изискате индивидуална оферта по e-mail:
info[@]digitalmonarchy.com