JA Control Panle

Digital Monarchy - Уеб дизайн. Интернет реклама. Изработка на фирмени уеб сайтове Пловдив.

 УЕБ ПАКЕТ 1

- успешен старт
- за малък бизнес
- сайт-визитка
- за личен сайт


Научете повече
 УЕБ ПАКЕТ 2

- успешно представяне
- изграждане на имидж
- добро присъствие
- малка инвестиция
- за всеки бизнес

Научете повече
 УЕБ ПАКЕТ 3

- стабилно присъствие
- отлично представяне
- отличен имидж
- разумна инвестиция
- за всеки бизнес

Научете повече
Начало arrow Полезни статии arrow Необходим ли ми е сайт?
Необходим ли ми е сайт?

Ако все още не сте сигурни дали Ви е нужен сайт, прочетете няколко бързи факта и решете дали е подходящо да си направите уеб сайт.

Най-важното, което трябва да знаете, е че уеб сайтът спестява много пари, а същевременно увеличава Вашите потенциални клиенти.

-уеб сайтът намалява Вашите разходи – най-лесният и достъпен начин за промотиране и реклама е именно Вашият сайт, защото чрез него Вие предоставяте на клиентите информация относно Вашите продукти, услуги, промоции и новости.

-уеб сайтът увеличава Вашите потенциални клиенти – всеки ден хиляди български потребители използват интернет, за да търсят информация. Чрез професионално изграден уеб сайт, Вие ще дадете възможност на хората да Ви открият и да се запознаят с Вашата дейност.

-уеб сайтът повишава доверието във Вашата фирма – притежаването на сайт се счита за висока степен на професионализъм, коректно отношение към клиента и отвореност към новите технологии. Тъй като все повече български потребители използват всекидневно интернет, за тях е задължително една фирма да има сайт. Потребителите се отнасят негативно към фирми, които нямат уеб сайтове.

 

Клиентите за нас


"Ние сме от клиентите  на Диджитал Монарки, смея да твърдя, с най-многобройни новоизникващи изисквания към сайта си, не толкова по външния дизайн и оформление, колкото по гъвкавостта , многопрофилността и практичността на изложението на информацията в него . Административният ни панел позволява лесно вмъкване на изображения, картинки, на хипервръзки и безпроблемно коригиране на цялата нововъведена информация от нас, както и възможности за допълване на цели нови линкове към страницата, което беше основно изискване при нашия избор на уебдизайнерско студио."
Димитър Шабанлийски,
www.sanemiforex.com
 

Причини да имате сайт

1Уеб сайтът привлича нови клиенти
2Уеб сайтът намалява Вашите разходи
3Уеб сайтът няма работно време

Динамични сайтове

 Изработка на уебсайтове

Реклама в Google

 Рекламна кампания в Google

Печатна реклама

Дизайн на рекламни материали

Контакт


Свържете се с нас на телефон:

0894 434 556

Също така може да
Поръчайте сайт или изискате индивидуална оферта по e-mail:
info[@]digitalmonarchy.com