JA Control Panle

Digital Monarchy - Уеб дизайн. Интернет реклама. Изработка на фирмени уеб сайтове Пловдив.

 УЕБ ПАКЕТ 1

- успешен старт
- за малък бизнес
- сайт-визитка
- за личен сайт


Научете повече
 УЕБ ПАКЕТ 2

- успешно представяне
- изграждане на имидж
- добро присъствие
- малка инвестиция
- за всеки бизнес

Научете повече
 УЕБ ПАКЕТ 3

- стабилно присъствие
- отлично представяне
- отличен имидж
- разумна инвестиция
- за всеки бизнес

Научете повече
Начало arrow Полезни статии arrow Споделен хостинг или нает сървър?
Споделен хостинг или нает сървър?
Често можете да срещнете дилема относно това какъв хостинг да изберете за Вашия сайт. Може би сте чували, че има няколко вида хостинг, най-общо – споделен(shared hosting) и нает сървър (dedicated server). И тъй като изборът за хостинг често се оказва трудна задача, ще е добре да се запознаете с основните понятия и разлики в тази област.
Какво е споделен хостинг?
Споделеният хостинг е най-често използвания вид услуга, тъй като е най-евтина. Нарича се „споделен”, защото е разположен заедно с доста други сайтове на един компютър(сървър) и всички те използват парченца от ресурсите на този сървър. Това е и причината, поради която споделените хостинг планове имат ограничени параметри – дисково пространство и месечен трафик.

А какво е нает сървър?
В случая с наетия сървър, дадена компютърна машина (сървър) се използва САМО от един сайт. Съответно, този сайт разполага с всички ресурси на машината, а не ги споделя с други сайтове. На наетия сървър един сайт може да използва цялото дисково пространство и да се инсталира необходим софтуер според изискванията на сайта.

Трети вариант – домашният компютър вместо професионален сървър.
Имате си компютър вкъщи, имате си интернет и си задавате въпрос „Защо пък аз да не си хоствам сайта?” Ето няколко причини, поради които е по-добре да оставите експертите да се погрижат за хостването на Вашия сайт:

Къщата/апартаментът Ви не е достатъчно сигурно място.

Добрите хостинг компании държат сървърите си в отдалечени, добре охранями сгради, където освен охрана има и кодове за достъп, аварийна система, СОТ, система за backup на информацията.

Трудно се конфигурира сървър

Ако не сте опитвали да конфигурирате сървър, вероятно сте щастливец. Инсталирането на подходящ софтуер и подходящото конфигуриране за дадена цел най-малкото ще Ви създадат голямо главоболие.

Кой вид хостинг да избера?

За повечето сайтове (лични, фирмени), най-добрият избор е споделен хостинг, защото предлага достатъчно дисково пространство и месечен трафик и е на достъпна цена. Ако се стремите към сайт тип портал (напр. Новинарски портал, портал за игри и забавления, портал за имоти), където ще имате много потребители и голямо натоварване, ще е добре да се насочите към нает сървър, който да покрие всичките Ви изисквания и да осигури безпроблемното функциониране на сайта при голямо натоварване.

Откъде да закупя хостинг?

Ако все още не сте направили избор за хостинг компания, ние Ви препоръчваме да се запознаете с услугите на СуперХостинг.БГ - утвърдена компания, предлагаща изпитани високачествени хостинг услуги на достъпни цени. 

Тук
можете да се запознаете с различните планове на споделен хостинг, предоставяни от СуперХостинг.БГ и да изберете най-подходящия вариант за Вашия сайт.
Ако се нуждаете от сървър, Ви препоръчваме да разгледате предложенията на СуперХостинг.БГ от тук.
 

Клиентите за нас


"Когато решихме да изградим сайт за нашата фирма се целихме високо. Искахме впечатляващ и стилен сайт, който да представи подобаващо нашите модерни интериорни решения. Повлияни от ефектите на флаш сайтовете, ние поискахме подобен сайт. След консултация с Диджитал Монарки, обаче, се вслушахме в техните съвети. Те предложиха алтернативна технология и направиха сайта ни точно такъв, какъвто си го представяхме - модерен и привлекателен."
Управител, www.xtdesign-bg.com
 

Причини да имате сайт

1Уеб сайтът привлича нови клиенти
2Уеб сайтът намалява Вашите разходи
3Уеб сайтът няма работно време

Динамични сайтове

 Изработка на уебсайтове

Реклама в Google

 Рекламна кампания в Google

Печатна реклама

Дизайн на рекламни материали

Контакт


Свържете се с нас на телефон:

0894 434 556

Също така може да
Поръчайте сайт или изискате индивидуална оферта по e-mail:
info[@]digitalmonarchy.com