JA Control Panle

Digital Monarchy - Уеб дизайн. Интернет реклама. Изработка на фирмени уеб сайтове Пловдив.

 УЕБ ПАКЕТ 1

- успешен старт
- за малък бизнес
- сайт-визитка
- за личен сайт


Научете повече
 УЕБ ПАКЕТ 2

- успешно представяне
- изграждане на имидж
- добро присъствие
- малка инвестиция
- за всеки бизнес

Научете повече
 УЕБ ПАКЕТ 3

- стабилно присъствие
- отлично представяне
- отличен имидж
- разумна инвестиция
- за всеки бизнес

Научете повече
Начало arrow Полезни статии arrow Интернет рекламата срещу традиционната реклама
Интернет рекламата срещу традиционната реклама
Ако не сте запознати с интернет рекламата и все още търсите безброй начини за рекламиране в традиционните медии, тук можете да се запознаете с някои от основните предимства на рекламирането онлайн.
Интернет рекламата има огромна публика
Нарастването на информацията в мрежата води и до растеж на потребителите. Освен това, потребителите признават, че прекарват все повече и повече време в интернет. Това е и причината пазарът за рекламиране онлайн да нараства  всяка година. Всички големи компании се стараят да имат стабилно присъствие в интернет, а по-малките фирми лесно могат да стартират рекламна кампания с нисък бюджет, която да достигне до много потребители.

Интернет рекламата е целева
При наличието на специлизирани сайтове и портали е изключително лесно да се рекламира продукт, предназначен за определена целева група. Например, ако дадена фирма предлага памперси за бебета, то този продукт ще бъде рекламиран в сайтове с такава тематика. По този начин фирмата е сигурна, че рекламата  достига до точната целева група и не се губят излишни пари. Ако същата фирма рекламира продукта си по телевизията, то е много вероятно рекламата да бъде пропусната, защото се снемя канала. Освен това, телевизията не предлага целева реклама, защото се гледа от хора с разнородни интереси.

Интернет рекламата позволява отлично проследяване

В нито една друга медиа не е възможно да разберете колко точно хора са видяли дадена реклама. Как можете да разберете колко хора са прочели рекламата Ви във вестника или са я гледали по телевизията? В интернет имате лесен достъп до статистика, която показва колко хора са видяли рекламата Ви и колко от тях са се заинтересували от нея като са я натиснали.

Интернет рекламата изисква минимален стартов бюджет

Ако имате ограничен бюджет, то интернет рекламата е много по-достъпна от всяка друга. Например – ако имате бюджет от 500 лева, Вие изобщо не можете да рекламирате в телевизията, а в печатните издания най-много да си вземете половин страница в един брой. Но със същия бюджет можете да имате доста ефективна реклама в интернет, защото ще заплащате само тогава, когато някой натисне върху Вашата реклама (т.е. само, когато някой наистина има интерес към рекламираните от Вас услуги или продукти). Освен това, както споменахме по-горе, рекламата Ви ще достигне до точната целева група.

Интернет рекламата излиза по-евтино

Дори да разполагате с голяма сума, чрез която можете да си позволите масови реклами в телевизията и печатните медии, интернет рекламата ще Ви излезне по-евтино, защото е многократно по-ефективна. Например, ако вложите една и съща сума за реклама във вестника и в интернет, то най-вероятно вестникът да достигне до 100 души, а онлайн рекламата до 1000. Причината отново е прецизното насочване на интернет рекламата към определена целева група.

Интернет рекламата има по-голям обхват

Ако желаете да рекламирате в повече от едно населено място, то намирането на различни печатни издания и други медии би отнело доста време, както и пари за реклама. Чрез интернет можете да се рекламирате в цялата страна и дори в целия свят като пестите ценното си време.
 

Клиентите за нас


"Съвременните тенденции са всяка себеуважаваща се фирма да има уеб страница, чрез която да промотира дейността и продуктите си, както и да увеличи продажбите си. В съответствие с тенденциите и ние предприехме разработката на уеб страница.
Избрахме Диджитал Монарки, възхитени сме от работата на Диджитал Монарки, продължаваме да работим с Диджитал Монарки!
Благодарни сме, че ви има Диджитал Монарки! "
Bases Estates
www.basesestates.com
 

Причини да имате сайт

1Уеб сайтът привлича нови клиенти
2Уеб сайтът намалява Вашите разходи
3Уеб сайтът няма работно време

Динамични сайтове

 Изработка на уебсайтове

Реклама в Google

 Рекламна кампания в Google

Печатна реклама

Дизайн на рекламни материали

Контакт


Свържете се с нас на телефон:

0894 434 556

Също така може да
Поръчайте сайт или изискате индивидуална оферта по e-mail:
info[@]digitalmonarchy.com